Home Winkels in NL Online winkels Online korting Vergelijken Categorieën Gratis Zoeken op Winkelpaginas.nl Contact
  1. Winkelpaginas.nl
  2. »
  3. Over ons

Winkelpaginas.nl algemene informatie

Winkelpaginas.nl is een website waar je heel veel fysieke winkels kunt vinden. Al deze winkels hebben een eigen informatiepagina met actuele openingstijden, contactinformatie, social media pagina's, sales, kortingscodes en algemene informatie over de winkel/bedrijf zelf. Ook is er een uitgebreid aanbod met online winkels, ideaal voor iedereen die niet graag in winkelstraten te vinden is of gewoon geen zin heeft om de deur uit te gaan.

Naast deze winkelpagina's en informatie proberen we je ook leuke acties, dagaanbiedingen, kortingscodes en ander voordeel te bieden. Dit alles is terug te vinden op onze pagina dagaanbiedingen en onze pagina online korting. Probeer ook onze vergelijkers voor korting op onder andere energie, telefoonabonnementen, internet, telecom en meer.

Contact / Adverteren

Contact met ons opnemen doe je via het contactformulier op de contactpagina. Wij proberen binnen binnen twee werkdagen antwoord te geven op je vraag of verzoek. Adverteren op Winkelpaginas.nl is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kun je ook gebruik maken van het contactformulier.

Verwijzingen naar andere websites

Op Winkelpaginas.nl staan veel linkverwijzingen naar andere websites. Winkelpaginas.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

Winkelpaginas.nl verkoopt zelf geen producten of diensten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, winkels, en aanbiedingen die op het internet te vinden zijn. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we je door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Winkel aanmelden voor opname Winkelpaginas.nl

Wil je jouw eigen winkel of webwinkel terug zien op Winkelpaginas.nl dan kan dat. Als je dit via het contactformulier aan ons kenbaar maakt, dan nemen we binnen 2 werkdagen via de mail contact met je op over de opname van jouw webshop of winkel op Winkelpaginas.nl.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van Winkelpaginas.nl. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van Winkelpaginas.nl of waarmee een linkruil is aangegaan. Ben je zo'n pagina tegengekomen, of heb je zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

Privacy en cookies

Alles over privacy en cookies op Winkelpaginas.nl vind je hier.
Ga verder en bekijk alle deals

Korting en kortingscodes

Nooit meer een aanbieding, sale of kortingscode missen? Neem dan regelmatig een kijkje in het volledige overzicht met de beste deals.
Bekijk hie alle dagaanbiedingen voor nog meer dagelijks voordeel

Overzicht dagaanbiedingen

Koopjes waar je snel bij moet zijn om te profiteren. Ga naar onze pagina met dagaanbiedingen voor dagelijks hoge kortingen
Ga naar het meest complete winkeloverzicht van Nederland

Winkelen in Nederland

Een overzicht met winkels in Nederland vind je in ons winkeloverzicht. Winkelinfo, openingstijden, contactgegevens en heel veel meer informatie...