Home Winkels in NL Online winkels Online korting Vergelijken Categorieën Gratis Zoeken op Winkelpaginas.nl Contact
  1. Winkelpaginas.nl
  2. »
  3. Online winkels
  4. »
  5. Boeken en tijdschriften

Online boekenwinkels en tijdschriftenshopsBoeken, tijdschriften en kranten koop je makkelijk online. Of het nu gaat om een jaarabonnement van je favoriete tijdschrift of een maandabonnement om een krant te testen. Het kan allemaal. Je vind hier een overzicht van online boekenwinkels, tijdschriftenhandels en online verkooppunten van kranten, magazines en stripboeken.

Voor andere winkels bekijk je onze overzicht per categorie, dit zijn onder andere: mode en accessoires, baby en kind, boeken en tijdschriften, computers en software, telefonie en telecom, vakantie en reizen, sport en outdoor en het volledige overzicht is te vinden via de rubriekenpagina.

Actieabonnement

Actieabonnement.nl is een webshop van Hearst Netherlands. Hier staat een overzicht van verschillende abonnementen van de titels van Hearst. De abonnementen zijn allemaal abonnementen met een mooie korting.

Blendle

Bij Blendle vind je de beste kranten en tijdschriften op één plek. Via de Blendle app lees je onbeperkt in de aanwezige tijdschriften en kranten en ontvang je iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht. Op dit moment lees je via Blendle maar liefst 87 tijdschriften, is er een selectie van 10 kranten en een archief met ruim 2 miljoen artikelen.

Boekenbalie

Bij Boekenbalie vind je een uitgebreid assortiment met tweedehands boeken. Je vindt boeken in allerlei genres: van wereldberoemde literatuur tot gespecialiseerde studieboeken en van fantasy romans tot poëzie. Alle boeken bij Boekenbalie zijn tweedehands en hebben een zachte prijs.

Bruna

De nieuwste boeken en tijdschriften, Engelse boeken, eBooks, kantoor- en schoolartikelen, hobbyspullen en speelgoed aanschaffen? Natuurlijk ga je dan naar Bruna.nl.

Paagman

Boeken, films, cartridges, postzegels en meer koop je in één van de 4 Paagman boekenwinkels. Natuurlijk shop je ook lekker makkelijk online via www.paagman.nl.
Ga verder en bekijk alle deals

Korting en kortingscodes

Nooit meer een aanbieding, sale of kortingscode missen? Neem dan regelmatig een kijkje in het volledige overzicht met de beste deals.
Bekijk hie alle dagaanbiedingen voor nog meer dagelijks voordeel

Overzicht dagaanbiedingen

Koopjes waar je snel bij moet zijn om te profiteren. Ga naar onze pagina met dagaanbiedingen voor dagelijks hoge kortingen
Ga naar het meest complete winkeloverzicht van Nederland

Winkelen in Nederland

Een overzicht met winkels in Nederland vind je in ons winkeloverzicht. Winkelinfo, openingstijden, contactgegevens en heel veel meer informatie...